Petra Post op jeugdige leeftijd overleden

Foto:

Groot verdriet bij Purmersteijn. Petra Post een van de meest actieve leden is op jeugdige leeftijd overleden.  Purmersteijn kwam op haar website met een indrukwekkend bericht

Op 9 juli bereikte ons het trieste bericht dat Petra Post op slechts 52-jarige leeftijd is overleden. Het bericht kwam niet geheel onverwacht, want Petra was getroffen door die verschrikkelijke ziekte. Maar allen die haar gekend hebben zijn diep bedroefd door hetgeen haar is overkomen.

In februari nog onbezorgd op vakantie gaan en in juli er niet meer zijn, het is niet te bevatten.

Petra was van jongs af al volop betrokken bij onze club. Met haar vader Klaas Post als voorzitter van de kantinecommissie werd de clubliefde er bij wijze van spreken met de paplepel ingegoten. Een actieve voetbalcarrière heeft Petra een aantal jaren gehad bij het damesvoetbal van Purmersteijn. Buiten het voetbal heeft zij de coördinatie van ons clubblad opgepakt en (uiteraard) maakte Petra, tot haar ziekte haar teveel werd, deel uit van onze kantinecommissie. In 2007 werd Petra dan ook volkomen verdiend benoemd tot Lid van verdienste van Purmersteijn. Bij Purmersteijn was zij bovendien nagenoeg alle thuis- en uitwedstrijden van de seniorenselectie als supporter aanwezig. Zelfs nog bij de finale van de nacompetitie van de Zaterdag 1 was zij aanwezig, in een rolstoel en zichtbaar moe.

Wij wensen haar beide zonen Luuk en Nick, haar vader Klaas en Helena, haar broer Richard en verdere familie en vrienden heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Bestuur v.p.v. Purmersteijn