Avondvierdaagse Purmerend wordt weer volop genieten

Foto:

Van maandag 17 tot en met donderdag 20 juni organiseert de wandelsportvereniging Purmerend en Omstreken alweer voor de 74ste keer de avondvierdaagse in Purmerend. Voor alle vier de avonden zijn weer hele mooie routes uitgezet. De routes starten iedere avond om 18.00 uur vanaf de Koemarkt.

De laatste avond is extra feestelijk als de lopers muzikaal worden ingehaald. En dan ontvangen alle wandelaars die de vierdaagse en dus vele kilometers hebben volbracht de begeerde medaille. Als het weer ook nog eens meespeelt, kan de avondvierdaagse niet meer stuk! Deelnemen kan door iedereen: schooljeugd, groepen, maar ook individuele wandelaars.

Vrijwilligers gezocht!

De avondvierdaagse is alleen mogelijk met hulp van veel vrijwilligers. Voor alle avonden is de organisatie nog dringend op zoek naar vrijwillige verkeersregelaars. Wil jij helpen, zodat de avondvierdaagse ook dit jaar door kan gaan? Meld je dan aan! Je moet hiervoor wel een kort digitaal verkeersexamen doen, maar deze is vrij eenvoudig. Via [email protected] kun je je aanmelden en meer informatie opvragen.

 

Datum:
maandag, 17. juni 2019 – 18:00 tot donderdag, 20. juni 2019 – 20:00