Gloria sluit eerste halve marathon voor goede doel goed af

Foto:

Gloria uit Purmerend heeft haar eerste halve marathon voor het goede doel voltooid.  Ze liep om geld in te zamelen voor het goede doel. De 41 jarige Fysiotherapeute van ‘ Gors Fysiotherapie’ heeft dit ook gedaan  voor haar vader en voor de Alzheimer Stichting.

Er waren  veel vrienden en bewoners van Purmerend, die haar hebben gesteund. Het afgelopen half jaar was voor Gloria zeer intensief.

“Mijn vader, de eerste grote liefde in mijn leven, heeft de ziekte van Alzheimer. Ik heb me terug getrokken om dit bewust mee te maken. Verdriet kwam naar boven, maar ook zoveel liefde, die er tussen mij en mijn vader is. Liefde, die er gewoon ook blijft, ondanks de ziekte. Dit heeft me zoveel kracht gegeven, het heeft me grenzen laten verleggen en laten voelen, dat ik veel meer kan dan ik denk.”

Eerst zou ze op zondag 2 juni de Halve Marathon van Hoorn lopen. Die werd echter afgelast wegens de hitte.  In IJsselsteijn ging de halve marathon op eerste Pinksterdag wel door.

“Ik heb iets gedaan , wat ik een half jaar geleden nooit voor mogelijk heb gehouden. Na 5 maanden trainen, ga ik 21km hard lopen voor mijn vader en voor Alzheimer Nederland. Mijn doel was om de finish te halen en om 700 euro voor de Stichting in te zamelen.”

Gloria kijkt er met heel goed gevoel op terug.  ´´Ik ben dankbaar voor deze mooie ervaring, voor mijn gezond lichaam en voor de mensen, die me hierin gesteund hebben, boven alles mijn man Rene , mijn kinderen en mijn lieve ouders

Reacties