Bijzonder toernooi bij Wherevogels

Foto:

DE POLITIE, BRANDWEER, AMBULANCEDIENST, DOUANE EN JUSTITIE VOETBALLEN VOOR HET GOEDE DOEL.

BEN JIJ ER OOK BIJ?

Ook dit jaar, namelijk zaterdag 22 juni 2019, zullen teams van de politie, brandweer, justitie, koninklijke marechaussee, douane en ambulance bij De Wherevogels een voetbaltoernooi spelen. Naast de onderlinge vriendschappelijke wedijver wordt er elk jaar voor een goed doel gevoetbald. Dit jaar zal voor de stichting “Kinderbeestfeest” worden gevoetbald. Deze stichting organiseert voor kinderen met specifieke zorgbehoeften en kinderen met een handicap bijzondere festiviteiten.

 

Tijdens het 112 Goede Doelenvoetbaltoernooi zullen diverse 112 voertuigen te bewonderen zijn, die in het verleden en heden zijn gebruikt.

 

Daarnaast zijn er traditiegetrouw allerlei festiviteiten en demonstraties voor jong en oud. DOELGATENSCHIETEN, DARTSCHIETEN, SPRINGKUSSEN, HANDBOOGSCHIETEN en nog veel meer.

 

De teams van de politie, brandweer, justitie, koninklijke marechaussee, douane en ambulance zullen het bijzonder leuk vinden als je ons zaterdag 22 juni 2019 komt bezoeken.

 

Zaterdag 9:30 – 17:00 uur                                v.v. De Wherevogels   22 juni 2019     Westerweg 41-45 Purmerend